Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til L_KProfilbildet til ChrisCProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til pvcloveProfilbildet til XenaProfilbildet til hank95Profilbildet til cat68Profilbildet til harepusenProfilbildet til monique tvProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til KWGProfilbildet til Aman4U2
Profilbildet til KosMusProfilbildet til OlavsenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Solros72Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til elghodeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Lica89Profilbildet til xantippeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til BiTrineProfilbildet til synnyProfilbildet til soulofkitchen

Drul

@blodharry
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje