Profilbildet til JupiterProfilbildet til Oslo27Profilbildet til petrus1956Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Kate WProfilbildet til JustinProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til vårkåtProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til RockDudeProfilbildet til ElyProfilbildet til Golden
Profilbildet til agderProfilbildet til fridafridaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til zailoProfilbildet til ole322Profilbildet til SkårnesProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ElleseusProfilbildet til zethProfilbildet til knny88

Drul

@blodharry
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje