Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NåProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MrbigProfilbildet til godheksaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til windel999Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 2KosProfilbildet til coolchic101
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til afrikarProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til YongProfilbildet til EscobarProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til 59modellProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AlesioProfilbildet til soulofkitchen

Drul

@blodharry
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje