Profilbildet til plusSProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til XL KukkProfilbildet til NyssaProfilbildet til snirlenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TheRose49Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ExosProfilbildet til KarinagayProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SnæxProfilbildet til freaky2Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til KimmernProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KjellarProfilbildet til BiparProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LenemorProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SakoProfilbildet til nafaProfilbildet til plusSProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Nikki-love23

Drul

@blodharry
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje