Profilbildet til Hilde79Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KvastenProfilbildet til MeeowProfilbildet til IntrMannProfilbildet til RJProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tine cdProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Lenea
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til XjanneProfilbildet til ExodiaProfilbildet til veilchenProfilbildet til HazeProfilbildet til vickycdProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AngelManProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til bad666boyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til freezinProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Ely

Drul

@blodharry
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje