Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TorolavProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Kalle2Profilbildet til talkmanProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til SnæxProfilbildet til KarinagayProfilbildet til @nn@Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til CulprateProfilbildet til freezinProfilbildet til SpindelProfilbildet til subtrollet71
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ElyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Lars80Profilbildet til Klar 79Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til XenaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Angel4uProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til miss76Profilbildet til gameroslProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Dotto81
  • 3 år, 3 måneder siden

    Drul

    Drul ble et registrert medlem 3 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje