Profilbildet til NjordProfilbildet til TheMissProfilbildet til BittenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til jan50Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til LissaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til colargolProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til trond`enProfilbildet til SamehadaProfilbildet til bipassiv46
Profilbildet til spruksProfilbildet til chipProfilbildet til lekenergodProfilbildet til RogermadsProfilbildet til CalaDorProfilbildet til shaftyProfilbildet til xdresserProfilbildet til shado33Profilbildet til Sonny55Profilbildet til MedusaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Difference___Profilbildet til FinelineProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Ramona smerte slave
  • 3 år, 3 måneder siden

    Drul

    Drul endret profilbildet sitt 3 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje