Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til stian93Profilbildet til Slappen72Profilbildet til EvensProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til XjanneProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til SiljeProfilbildet til HommeProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Ladysman
Profilbildet til testomanProfilbildet til På_søkProfilbildet til Niko9Profilbildet til AmpriProfilbildet til wille455Profilbildet til sverre89Profilbildet til NordlandProfilbildet til nada000Profilbildet til .LisetvProfilbildet til ReidarProfilbildet til Matiine123Profilbildet til BadboyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Zizou

Drul

@blodharry
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje