Profilbildet til BillProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Dotto81Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til northkickProfilbildet til førdeparetProfilbildet til parivestProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til På_søkProfilbildet til harepusenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Ruien
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til kennedy85Profilbildet til sweettortureProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Osl38Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til andy1988Profilbildet til KosMusProfilbildet til OralProfilbildet til TingTongProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ArconadaProfilbildet til julieProfilbildet til Karinagay

Drul

@blodharry
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje