Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til TigerProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til CindyCDProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Tobben28Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RixnProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til sjømannProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til geddimannProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NallexyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til ingoladProfilbildet til RosjerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til BecksProfilbildet til SupermannProfilbildet til SimProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Drul

@blodharry
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Drul:Disse profilene har Drul besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Drul

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje