Profilbildet til staalmannenProfilbildet til freaky2Profilbildet til johnrunProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til synnyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til AmpriProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Alexander44Profilbildet til nattroseProfilbildet til nymfodale
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til just myselfProfilbildet til coolchic101Profilbildet til TheMissProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til golfbearProfilbildet til maritaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til swedmanProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til agderProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Mr.X

Silje

@blonde28oslo
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Silje:Disse profilene har Silje besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje