Profilbildet til parivestProfilbildet til snirlenProfilbildet til HebroProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MeeowProfilbildet til Osl38Profilbildet til kmfantProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ellenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til NordlandProfilbildet til orro75Profilbildet til Linda_25
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til norseman9Profilbildet til godsg1Profilbildet til BBW28Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til synnyProfilbildet til SimProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Dotto81Profilbildet til MortenBProfilbildet til AlekProfilbildet til læremestervestfold

Silje

@blonde28oslo
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Silje:Disse profilene har Silje besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje