Profilbildet til vesle 43Profilbildet til eddi1000Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til harepusenProfilbildet til orphansProfilbildet til Osl38Profilbildet til MolliProfilbildet til Hemne72Profilbildet til mrroyalProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til bergen89Profilbildet til Cato1977Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til sweettortureProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til SammiProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KiwienProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til orphansProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til jens41Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til chip

Silje

@blonde28oslo
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Silje:Disse profilene har Silje besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje