Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Erik1337Profilbildet til JavhaxProfilbildet til par_30Profilbildet til geddimannProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til LizzyProfilbildet til westpar76Profilbildet til KaisaProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til RosjerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Lez 40Profilbildet til ElleseusProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til norseman9Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til CulprateProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LilleKee

Silje

@blonde28oslo
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Silje:Disse profilene har Silje besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje