Profilbildet til pitt76Profilbildet til hank95Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til nord88Profilbildet til veilchenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til babybooProfilbildet til XenaProfilbildet til shaftyProfilbildet til Helene89Profilbildet til MortenBProfilbildet til Runo_Drammen
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til JM28Profilbildet til mizzyProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AlexanderProfilbildet til golfbearProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MannValdresProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til BottomProfilbildet til Kate W

blueatlethic

@blueatlethic
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Leder efter unge frække piger som vil chatte med lækker dansk fyr… 😉 Vis
Disse profilene har besøkt blueatlethic:Disse profilene har blueatlethic besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje