Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til JaNuSProfilbildet til godsg1Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MolliProfilbildet til solaProfilbildet til DrulProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MartinosloProfilbildet til silverProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Leto78
Profilbildet til Lill17Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til CdrypaProfilbildet til RosjerProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til SkårnesProfilbildet til MusashiProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Reisende40

blueatlethic

@blueatlethic
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Leder efter unge frække piger som vil chatte med lækker dansk fyr… 😉 Vis
Disse profilene har besøkt blueatlethic:Disse profilene har blueatlethic besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje