Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til MarwinProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Skeva91Profilbildet til staalmannenProfilbildet til CharlesProfilbildet til Difference___Profilbildet til sluggernProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BittenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til angelica96Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Tobben28Profilbildet til naitsProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BjoernProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til kajabiProfilbildet til shaftyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sverre89Profilbildet til westpar76

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje