Profilbildet til SKubrickProfilbildet til knutbrgProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LarsnProfilbildet til No StringsProfilbildet til .LisetvProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Just4youProfilbildet til Ready4funProfilbildet til norseman9Profilbildet til apeeassProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Android
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ArousalProfilbildet til ToremannProfilbildet til Reina21Profilbildet til Geirern92Profilbildet til JontassProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SiljeProfilbildet til yanaProfilbildet til sola50Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Bluw

@bluw
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje