Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til AlexsProfilbildet til JupiterProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ElleseusProfilbildet til naitsProfilbildet til MrbigProfilbildet til Thea92Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SuzProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til carmellaProfilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til par_30Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Flekka18Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til nattroseProfilbildet til swedmanProfilbildet til MortenBProfilbildet til ToyenProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ØstfoldGutt

Bluw

@bluw
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje