Profilbildet til StrazoProfilbildet til testomanProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til HardRockProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KosMusProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til frekkis71Profilbildet til foresterProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til snirlen
Profilbildet til KimmernProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til -MissV-Profilbildet til StavangerProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til JosepProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til DavinciProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TengilProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til bergen89Profilbildet til BadboyProfilbildet til Cleo

Bluw

@bluw
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje