Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Par på camProfilbildet til Plu2Profilbildet til nattroseProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til guttenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til faithProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RixnProfilbildet til LissaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til foresterProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Per SProfilbildet til LarsnProfilbildet til Stian

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje