Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til andy1988Profilbildet til AzathothProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til temptationProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til brollProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til eddi1000Profilbildet til xtr
Profilbildet til DavinciProfilbildet til Hulder1Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til DionysusProfilbildet til IntrMannProfilbildet til maler.nProfilbildet til KarinagayProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Lars80Profilbildet til kmfantProfilbildet til MM77Profilbildet til AndroidProfilbildet til AngelManProfilbildet til G94skedsmo

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje