Profilbildet til NallexyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SussProfilbildet til Singel49Profilbildet til DrulProfilbildet til moss73Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til TingTongProfilbildet til Tommyb
Profilbildet til jannis25Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til ManimalProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ErogenProfilbildet til agderProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til **WanjaProfilbildet til stuve92Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SammiProfilbildet til Andii

Bluw

@bluw
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje