Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MrbigProfilbildet til LenemorProfilbildet til StavangerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til monique tvProfilbildet til davidandreProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til kinky667Profilbildet til orphansProfilbildet til jannis25Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til kennedy85Profilbildet til TordenspydProfilbildet til LadyStarProfilbildet til faithProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KjellarProfilbildet til davidandreProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til petzlProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til TingTong

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje