Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til coolchic101Profilbildet til InsomniaProfilbildet til JM28Profilbildet til MrbigProfilbildet til DjeimiProfilbildet til claireProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til AndiiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Nallexy
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til silverProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til IngunnProfilbildet til På_søkProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til pia1975Profilbildet til hgsd1Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LeneaProfilbildet til blaithinProfilbildet til Søt.gutt:)

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje