Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til faithProfilbildet til BjoernProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til PhenrikProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til joniProfilbildet til jeanettekProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til KWGProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til zailoProfilbildet til two-playful
Profilbildet til Klara31Profilbildet til NordJente90Profilbildet til **WanjaProfilbildet til KosMusProfilbildet til ZizouProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til BittenProfilbildet til Man30303Profilbildet til Matiine123Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Angel4uProfilbildet til RubberkingProfilbildet til nina1992Profilbildet til LangbeinProfilbildet til SKubrickProfilbildet til nordicsound

Bluw

@bluw
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje