Profilbildet til Ramp78Profilbildet til toro60Profilbildet til bait69Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til shivaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til stor pung
Profilbildet til DavinciProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til geddimannProfilbildet til Reina21Profilbildet til Trappani89Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til claireProfilbildet til PlatinumProfilbildet til CindyCDProfilbildet til LenemorProfilbildet til NeonProfilbildet til Tobben28Profilbildet til LadyStarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Bortenfor Vanilje

Bluw

@bluw
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bluw:Disse profilene har Bluw besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje