Profilbildet til apeeassProfilbildet til ValeriaProfilbildet til solaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til RJProfilbildet til BBW28Profilbildet til yanaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til virtuveProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Jan46Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LadysmanProfilbildet til BittenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ZizouProfilbildet til JosepProfilbildet til Haakon92Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til windel999Profilbildet til **vampeliten
  • 2 dager, 20 timer siden

    Bongob

    Bongob ble et registrert medlem 2 dager, 20 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje