Profilbildet til kaiasoProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til norseman9Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KogKProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LåtteProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bamsefarProfilbildet til BrumProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til burndocProfilbildet til trannyboyProfilbildet til AfroMan
Profilbildet til SakoProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AlexanderProfilbildet til PussiProfilbildet til someboyProfilbildet til HommeProfilbildet til MehtevasProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sola50Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KantarellenTerrasse

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje