Profilbildet til Telemann88Profilbildet til harepusenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TheReaderProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Solros72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til mann oslProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Lica89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til burndocProfilbildet til miss76Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Tara84Profilbildet til InnlandetProfilbildet til **WanjaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Kas=)Profilbildet til bergen89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje