Profilbildet til BBW28Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til nattroseProfilbildet til AyakachanProfilbildet til miss76Profilbildet til TheMissProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Reisende40Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til pitt76Profilbildet til Johnsen966
Profilbildet til NinnaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til stian93Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til trisvikProfilbildet til Joey77Profilbildet til SvetikProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ManimalProfilbildet til Android

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje