Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til TheReaderProfilbildet til SvetikProfilbildet til MeeowProfilbildet til eddi1000Profilbildet til OlavsenProfilbildet til nafaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BadboyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til trisvikProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Manimal
Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ani5Profilbildet til zailoProfilbildet til 2KosProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til kennethProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Cato1977Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SigvegalProfilbildet til sportfuckProfilbildet til C.lop14Profilbildet til JærguttenProfilbildet til cat68

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje