Profilbildet til beitoProfilbildet til AndyrjProfilbildet til XenaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til NightdiverProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SamehadaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til lovebbwProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til dp72Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til trisvikProfilbildet til uzi69Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NallexyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Oslo 44
  • 4 år, 7 måneder siden

    Botanical

    Botanical Posted an update in Eros Chat 4 år, 7 måneder siden

    Hei. ble nettopp bannet av MsUnique uten grunn…vil gjerne ha en forklaring snarest.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje