Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BadboyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til harepusenProfilbildet til AlesioProfilbildet til krsflortProfilbildet til AfroManProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Nic94Profilbildet til knutbrgProfilbildet til JaNuSProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til CleoProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TordenspydProfilbildet til AnetteleProfilbildet til VildeeeProfilbildet til SjtProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til På_søkProfilbildet til karlaaProfilbildet til MusashiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til runA
  • 4 år, 7 måneder siden

    Botanical

    Botanical Posted an update in Hjelp 4 år, 7 måneder siden

    Hei, jeg ble nettopp bannet av MsUnique uten grunn…vil gjerne ha en forklaring snarest…

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje