Profilbildet til MatteStProfilbildet til .tvliseProfilbildet til nada000Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til **WanjaProfilbildet til kennethProfilbildet til Androx0Profilbildet til InnlandetProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til JM28Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til golfbearProfilbildet til TheReader
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BillProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ole322Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til andy1988Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Par på camProfilbildet til bergenm30Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til FinelineProfilbildet til trisvik
  • 4 år, 4 måneder siden

    Botanical

    Botanical Posted an update in Hjelp 4 år, 4 måneder siden

    Hei, jeg ble nettopp bannet av MsUnique uten grunn…vil gjerne ha en forklaring snarest…

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje