Profilbildet til XjanneProfilbildet til bad666boyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til sverre89Profilbildet til bergenm30Profilbildet til GhroltProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til JaNuSProfilbildet til MusashiProfilbildet til Bimann43Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Lica89Profilbildet til Slappen72
Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til søker sexProfilbildet til Anne72Profilbildet til oslokosProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til VictorProfilbildet til HardRockProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MrbigProfilbildet til Androx0Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til latex66
  • 4 år siden

    Botanical

    Botanical Posted an update in Hjelp 4 år siden

    Hei, jeg ble nettopp bannet av MsUnique uten grunn…vil gjerne ha en forklaring snarest…

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje