Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til DionysusProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til dp72Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Slave g23Profilbildet til BullseyeProfilbildet til BluwProfilbildet til SammiProfilbildet til Telemann88Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BjoernProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til 33Profilbildet til simonaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til bakerProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til StaaleProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Lill17Profilbildet til Maykie

Botanical

@botanical86
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Botanical:Disse profilene har Botanical besøkt:
 • 4 år, 5 måneder siden

  Marwin

  Hei jeg ble banned fra Eros i går pga hadde besøk av en venn som brøt noen regler, å da jeg skulle logge inn senere da han hadde reist så fikk jeg opp you’ve been banned.Det har vel noe og gjøre med at han var på samme IP. Han sahan hadde reklamert for en side så ble han banned å da gikk det utover meg også.Håper jeg kan bli åpnet. Å skal la han…[Les mer]

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Marwin Posted an update in Hjelp 4 år, 7 måneder siden

  Hei Denniz! Sjekk brannmuren din om den hindrer deg fra og logge inn..eller sjekk anti-virus programmet ditt og se om den hindrer deg fra og logge inn.Hvis det ikke hjelper få hjelp av en moderator:)

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Hei alle sammen! Veldig viktig og IKKE Poste linker som reklamrerer for andre sider! Denne poster jeg spesielt til en hvisse personer som jeg har sett på fellesen som bare kommer litt innom og logger ut.Du har sikkert lagt merke til det, så da vet du hva jeg snakker om 🙂 Så håper jeg alle har det utrolig bra 🙂 Kos deg/dere!

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Slenger inn Regler her på gruppa,du finner disse reglene på Regler Siden,disse er ikke laget av meg, men laget av selve Eros! Legger den inn her,fordi noen kan ha en tindens til og ikke finne dem,så legger dem her bare fordi jeg ville at folk skal se dem:) så her er de:D

  Regler

  Vanlig folkeskikk gjelder!
  Salg/kjøp av seksuelle tjen…[Les mer]

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Da tar jeg meg en liten spasertur ut i det nydelige været! 😀 Så tar jeg meg en lur når jeg kommer hjem.Snakkes senere i dag alle sammen! Håper dere alle får en fin Søndag.Kos dere masse! Vi høres.

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  TIPS: Har du sett disse forskjellige meldingene som ruller på skjermen støtt og stadig? Disse burde følges til en hver tid,uansett når du ikke ser dem også. De bare minner deg på og gjøre det så du ikke glemmer deg bort. Ha en flott dag videre Eros!

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  GUIDE TIL OG VÆRE TRYGG/HA DET FINT PÅ EROS! :

  Består av 2 kategorier som Du burde og Du burde ikke!

  Du burde være høflig og respektere andres sine synspunter,eler bare overse om du ikke føler deg enig,men for guds skyld alle skal få lov til og få si sine meninger!

  Du burde ikke slenge dritt til andre,oppføre deg støtende eller krenkende…[Les mer]

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Marwin Posted an update in Hjelp 4 år, 7 måneder siden

  Men synes dere gjør en bra jobb i hvertfall:) Er bare enkelte tilfeller at INGEN Mods er i rommet, når man trenger de som mest.Vil også nevne om en diskusjon som var her tidliere i dag med flere brukere.De satt og slente skittkasting til hverandre i lang periode.Han ene endte med og sende drapstrusler til han andre pga at han var homofil..Og ha…[Les mer]

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Marwin Posted an update in Hjelp 4 år, 7 måneder siden

  Veldig mange folk som heter noe ulovlig på chatten..De har navn som virker støtende for andre.Nick med seksuellt i seg osv..Burde hatt et opplegg som gjør sånn at disse navnene får error når de registrerer seg,det vil si at de ikke klarer og hete det.Hadde vært mye bedre, synes da jeg.Håper dere kan fjerne disse navnene.Eller gi dem ban,for…[Les mer]

 • 4 år, 7 måneder siden

  Marwin

  Må si at jeg liker denne chatten veldig mye! Jeg har vært her en god stund nå, men vært lite aktiv de siste mnd. Nå er jeg blirr mer aktiv å møtt mange koselige mennesker på den korte tiden.Moderatorer og Admin’s er jeg veldig positiv overasket over.De svarer når man stiller spm å har hatt mange fine samtaler med de fleste.Håper det blir mange…[Les mer]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje