Profilbildet til Roger84Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til skurk3Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til julieProfilbildet til EvensProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til nattrose
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Haakon92Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Siba44Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SimProfilbildet til solaProfilbildet til toro60Profilbildet til BjornchProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til spruksProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Floppa1Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Bourne

@bourne
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bourne:Disse profilene har Bourne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje