Profilbildet til Jan46Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til **WanjaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SupermannProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til two-playfulProfilbildet til 59modell
Profilbildet til Lica89Profilbildet til Tara84Profilbildet til RomeoProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TigerProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til love one anotherProfilbildet til GoldenProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Anettele

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje