Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til buskerudProfilbildet til DragongirlProfilbildet til par3427Profilbildet til slaviProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Angel4uProfilbildet til RomeoProfilbildet til stian93Profilbildet til -MissV-Profilbildet til simona
Profilbildet til TuttaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til zailoProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Sublime81Profilbildet til LookmeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ole322Profilbildet til KWGProfilbildet til babybooProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TabbeProfilbildet til silverProfilbildet til xdresser

Bjoern

@bpsanne
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje