Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Haakon92Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til RomeoProfilbildet til Matiine123Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til joniProfilbildet til NannaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til moss73Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MatteSt
Profilbildet til Latex44Profilbildet til ErogenProfilbildet til SpindelProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til XenaProfilbildet til DorcasProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HazeProfilbildet til petzlProfilbildet til harepusenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bluw

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje