Profilbildet til AinaCdProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ani5Profilbildet til regntøymannProfilbildet til bby123Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til bergenm30Profilbildet til jarlemannProfilbildet til NowheremanProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til XenaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til jan50
Profilbildet til stor pungProfilbildet til RixnProfilbildet til KaisaProfilbildet til NallexyProfilbildet til mizzyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Tobben28Profilbildet til AsveigProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til solaProfilbildet til 59modellProfilbildet til Merethe21Profilbildet til LadyStarProfilbildet til LizzyProfilbildet til slavi

Bjoern

@bpsanne
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje