Profilbildet til smoker;)Profilbildet til StianProfilbildet til SpindelProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til moss73Profilbildet til RantazticProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Leto78Profilbildet til snirlenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til HommeProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Reina21Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sexypar85Profilbildet til BjoernProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ToremannProfilbildet til kastrdProfilbildet til InsomniaProfilbildet til trisvikProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Kåtglattbarbert

Bjoern

@bpsanne
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje