Profilbildet til Passivg19Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StrazoProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til TingTongProfilbildet til frekkis71Profilbildet til pia1975Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KvastenProfilbildet til shinY_Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Grom87Profilbildet til akane21Profilbildet til Elskersexen
Profilbildet til pierceddickProfilbildet til poopITboyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Osl38Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sexworker202Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til burndocProfilbildet til joniProfilbildet til NowheremanProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Bjoern

@bpsanne
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje