Profilbildet til RockDudeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til RJProfilbildet til kennedy85Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mystical34Profilbildet til burndocProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til veilchenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til RuienProfilbildet til Donatello21Profilbildet til mann oslProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Travelingguy
Profilbildet til TabbeProfilbildet til superteddProfilbildet til knny88Profilbildet til eddi1000Profilbildet til OsloG21Profilbildet til CleoProfilbildet til elghodeProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Crazy92Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til joniProfilbildet til ZizouProfilbildet til oslogutt995

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje