Profilbildet til apeeassProfilbildet til Matiine123Profilbildet til halloisProfilbildet til foresterProfilbildet til staalmannenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til hawe35Profilbildet til JaNuSProfilbildet til BrumProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til joniProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Solros72Profilbildet til Nå
Profilbildet til johnrunProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Andersen89Profilbildet til TheReaderProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til badboy1986Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Siba44Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Grom87

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje