Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MehtevasProfilbildet til NallexyProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ninatvProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til trond`enProfilbildet til Larsn
Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til JimBodenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TabbeProfilbildet til RantazticProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til two-playfulProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Something enters the room

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje