Profilbildet til godsg1Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ZeroProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til FreshnessProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BjornchProfilbildet til DorransProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Tine cdProfilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til OralProfilbildet til IronheartProfilbildet til dewill77Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Just4youProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til xantippeProfilbildet til bunnyProfilbildet til Siba44Profilbildet til Sir John

Bjoern

@bpsanne
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bjoern:Disse profilene har Bjoern besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje