Profilbildet til knutbrgProfilbildet til BotanicalProfilbildet til solaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til burndocProfilbildet til zethProfilbildet til kajabiProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til MrVoldProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Angel84Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til candyqueen30
Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til sanjaProfilbildet til Anne72Profilbildet til mizzyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til skurk3Profilbildet til lekenergodProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Karlsen20m

mr_sterhk

@brad-sterhk
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt mr_sterhk:Disse profilene har mr_sterhk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje