Profilbildet til DionysusProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sverre89Profilbildet til skurk3Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til RJProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til karlaaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TheMissProfilbildet til MikeProfilbildet til Floppa1Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til EscobarProfilbildet til WhiteTiger
Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Matiine123Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til akane21Profilbildet til LenemorProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KongenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til !~XanZirz~!

mr_sterhk

@brad-sterhk
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt mr_sterhk:Disse profilene har mr_sterhk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje