Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til moss73Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til StaaleProfilbildet til Hulder1Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til KvinnenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NallexyProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til nafaProfilbildet til Samehada
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til westpar76Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ninatvProfilbildet til Handyman40Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SvetikProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ElyProfilbildet til Natasha93

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje