Profilbildet til colargolProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SammiProfilbildet til virtuveProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til JærguttenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Ready4funProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til pitt76Profilbildet til Tyber30Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til snirlen
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BluwProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til DragongirlProfilbildet til LåtteProfilbildet til kjelli77Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ExosProfilbildet til forester

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje