Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til latino123Profilbildet til ani5Profilbildet til TheRose49Profilbildet til petzlProfilbildet til Solros72Profilbildet til MidasProfilbildet til joniProfilbildet til MolliProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til jonas93Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til sverre89Profilbildet til OsloG21Profilbildet til rubbergimp
Profilbildet til RuienProfilbildet til RosjerProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Lez 40Profilbildet til miss76Profilbildet til Bimann43Profilbildet til AndiiProfilbildet til andy1988Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LenemorProfilbildet til jonas93Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til MikeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til mannstavanger

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje