Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til GoldenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til EscobarProfilbildet til Skeva91Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til AsveigProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til DorransProfilbildet til MaykieProfilbildet til MusashiProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til NordlandProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til englevingerProfilbildet til CindyCDProfilbildet til XenaProfilbildet til MedusaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til chipProfilbildet til NinnaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

BrianNesST

@briannes
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BrianNesST:Disse profilene har BrianNesST besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 59 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 59 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje