Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til bakerProfilbildet til troendern93Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til mark04Profilbildet til kennethProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til VictorProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til AlekProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Hilde79
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til TheReaderProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til mrroyalProfilbildet til RememBr83Profilbildet til SimProfilbildet til KimmernProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Joey77Profilbildet til ToyenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til KrangleFant

BrianNesST

@briannes
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BrianNesST:Disse profilene har BrianNesST besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje