Profilbildet til MarwinProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LululuuProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MariusProfilbildet til Cd28Profilbildet til dia***Profilbildet til ChrisCProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til m52aProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til TearyProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Something enters the room
Profilbildet til slaviProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til ArousalProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ToremannProfilbildet til burndocProfilbildet til ani5Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Dotto81Profilbildet til babybooProfilbildet til 33Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Ironheart

BrianNesST

@briannes
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BrianNesST:Disse profilene har BrianNesST besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje