Profilbildet til sjømannProfilbildet til På_søkProfilbildet til bwillyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til TigerProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til AlexanderProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til naits
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til KWGProfilbildet til love one anotherProfilbildet til SportoguyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ManimalProfilbildet til .LisetvProfilbildet til shivaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til SammiProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til gebbensladd

BrianNesST

@briannes
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BrianNesST:Disse profilene har BrianNesST besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

BrianNesST

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje