Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til AlekProfilbildet til blaithinProfilbildet til veilchenProfilbildet til DorransProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Joachim*Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til SoffiProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til runAProfilbildet til kmfantProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ToremannProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Difference___Profilbildet til vårkåtProfilbildet til RJProfilbildet til JosepProfilbildet til xantippeProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til northkickProfilbildet til Tony21Profilbildet til AyakachanProfilbildet til L_KProfilbildet til læremestervestfold

BrianNesST

@briannes
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt BrianNesST:Disse profilene har BrianNesST besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

BrianNesST

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje