Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Sublime81Profilbildet til LangbeinProfilbildet til orphansProfilbildet til Latex44Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til i love boysProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til ingoladProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til shaftyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til OralProfilbildet til RonnProfilbildet til Andrea90Profilbildet til LåtteProfilbildet til knny88Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Anne72Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til blaithinProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MehtevasProfilbildet til jonas93Profilbildet til Toremann

:D :D

@britney26
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt :D :D:Disse profilene har :D :D besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje