Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MarwinProfilbildet til zailoProfilbildet til IronheartProfilbildet til swedmanProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til TommybProfilbildet til par3427Profilbildet til joniProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Anne72
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Haakon92Profilbildet til latexthingProfilbildet til TommybProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ToremannProfilbildet til apeeassProfilbildet til maritaProfilbildet til SammiProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til GoldenProfilbildet til Merethe21Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sanja

:D :D

@britney26
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt :D :D:Disse profilene har :D :D besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje