Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til temptationProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Oslo27Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Badboy
Profilbildet til chipProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ZizouProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Alexander44Profilbildet til *Punky*Profilbildet til JontassProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Tara84Profilbildet til simonaProfilbildet til ExosProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Plu2Profilbildet til Anettele

:D :D

@britney26
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt :D :D:Disse profilene har :D :D besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje