Profilbildet til ShjalomProfilbildet til westpar76Profilbildet til BistvgProfilbildet til C.lop14Profilbildet til trannyboyProfilbildet til kennethProfilbildet til bergenm30Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MM77Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til OdinProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Elvira
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Kas=)Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SvantepriProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RantazticProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til PussiProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til kaiasoProfilbildet til TuttaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til simona

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje