Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til NeonProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til temptationProfilbildet til **WanjaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til synnyProfilbildet til MolliProfilbildet til FinelineProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til AfroManProfilbildet til runAProfilbildet til SakoProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til RantazticProfilbildet til MarwinProfilbildet til buskerudProfilbildet til julieProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til FinelineProfilbildet til leandro

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje