Profilbildet til ElviraProfilbildet til sisunorProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Jan46Profilbildet til HazeProfilbildet til JimBodenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til hotnoProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til simonaProfilbildet til bby123Profilbildet til agderProfilbildet til OdinProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til temptationProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til synnyProfilbildet til ShineProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Lill17Profilbildet til HexaProfilbildet til zethProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MaykieProfilbildet til urokraakeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Marwin

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje