Profilbildet til MissProfilbildet til MatteStProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TordenspydProfilbildet til lalaparProfilbildet til No StringsProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til halloisProfilbildet til TearyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SherylProfilbildet til TengilProfilbildet til MrVoldProfilbildet til NannaProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til AndiiProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Oslo27Profilbildet til jente2011Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til DjeimiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ZaxProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til kinky667Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Olavsen

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje