Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til sisunorProfilbildet til Singel49Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til NylongummiProfilbildet til AlexanderProfilbildet til snirlenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LokerProfilbildet til Kate WProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til toro60Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Kristiansen
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TheMissProfilbildet til jente2011Profilbildet til RantazticProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til virtuveProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MehtevasProfilbildet til *Punky*

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje