Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AndiiProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Telemann88Profilbildet til KosMusProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Joey77Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ThomasDes
Profilbildet til Joey77Profilbildet til Leto78Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NylongummiProfilbildet til SkårnesProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Plu2Profilbildet til jarlemannProfilbildet til LokerProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RonnProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til På_søk

Karinagay

@britt
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Karinagay:Disse profilene har Karinagay besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Karinagay

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje