Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til HazeProfilbildet til MeeowProfilbildet til naitsProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til komigje69Profilbildet til NeonProfilbildet til jarlemannProfilbildet til PSYllonProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til AmpriProfilbildet til Zax
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LeneaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sluggernProfilbildet til BecksProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ingoladProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til BiparProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til CharlesProfilbildet til ~ lille please ~

broll

@broll8
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje