Profilbildet til MannValdresProfilbildet til mann oslProfilbildet til MikeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Dotto81Profilbildet til EscobarProfilbildet til LissaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til poopITboyProfilbildet til StianProfilbildet til TorolavProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til XenaProfilbildet til afrikar
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SimProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til PlatinumProfilbildet til GogT1971Profilbildet til DorransProfilbildet til ValeriaProfilbildet til førdeparet

broll

@broll8
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje