Profilbildet til solaProfilbildet til SjtProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Flekka18Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Niko9Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til RockDudeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NettstedetProfilbildet til nelg90Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til maanestraale
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Osl38Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til xantippeProfilbildet til IngunnProfilbildet til Niko9Profilbildet til shinY_Profilbildet til LeticiaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til AndroidProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Becks

broll

@broll8
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje