Profilbildet til two-playfulProfilbildet til krsflortProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til shivaProfilbildet til JontassProfilbildet til HommeProfilbildet til Man30303Profilbildet til LokerProfilbildet til Handyman31Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MatteStProfilbildet til Nightdiver
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til StrazoProfilbildet til agderProfilbildet til BiTrineProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BecksProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til SkårnesProfilbildet til KennethR88Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Dotto81Profilbildet til HommeProfilbildet til jannis25Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til krsflortProfilbildet til Loker

broll

@broll8
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje