Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til SoffiProfilbildet til AndiiProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til mann oslProfilbildet til virtuveProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til kaiasoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til bbck osloProfilbildet til m52aProfilbildet til Alexs
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til AngelManProfilbildet til LatexleahProfilbildet til zethProfilbildet til NeonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til DrulProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til fridafridaProfilbildet til RosjerProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til xantippe

broll

@broll8
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 28 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 28 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje