Profilbildet til davidandreProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Torill1979Profilbildet til TheMissProfilbildet til BluwProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Nylongummi
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JM28Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til karlaaProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til BBW28Profilbildet til lauraloveProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LatexmannProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til babybooProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Jupiter

broll

@broll8
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Treff noen Vis
Disse profilene har besøkt broll:Disse profilene har broll besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

broll

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje