Profilbildet til kennedy85Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til BottomProfilbildet til SupermannProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KogKProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til monique tvProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til davidandre
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til CulprateProfilbildet til Tobben28Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MusashiProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AvalonProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Angel84Profilbildet til SportoguyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til knutbrgProfilbildet til vickycdProfilbildet til troendern93Profilbildet til Cleo

brunnbever

@brunnbever
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt brunnbever:Disse profilene har brunnbever besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje