Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sexypar85Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til eddi1000Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ZeroProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til AzathothProfilbildet til ani5Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til oslokosProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til zethProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tobben28Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til EvensProfilbildet til JærguttenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til joniProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til bby123

brunnbever

@brunnbever
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt brunnbever:Disse profilene har brunnbever besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje