Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til love one anotherProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til norseman9Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til guttenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MoaProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til HardRockProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til JM28Profilbildet til Per SProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til lekentpar28

Buffy93

@buffy93
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje