Profilbildet til babybooProfilbildet til Handyman40Profilbildet til MortenBProfilbildet til stian93Profilbildet til ChrisCProfilbildet til MedusaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MizzyProfilbildet til ElyProfilbildet til fintparProfilbildet til Fin g30Profilbildet til sluggernProfilbildet til apeeassProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Par på cam
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ToyenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til DorransProfilbildet til DonGrisProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til colargolProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Hilde79Profilbildet til ZizouProfilbildet til brollProfilbildet til zailo

Buffy93

@buffy93
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje