Profilbildet til BrumProfilbildet til orro75Profilbildet til Stine1986Profilbildet til sola50Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til nada000Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til StianProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til losamantesProfilbildet til superteddProfilbildet til Tine cdProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SadominatorProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Nic94Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Hemne72Profilbildet til joniProfilbildet til maler.nProfilbildet til NettstedetProfilbildet til TheRose49Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Caleron86Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KiwienProfilbildet til JM28

Buffy93

@buffy93
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje