Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GeiriProfilbildet til stian93Profilbildet til KaisaProfilbildet til 59modellProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NjordProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til LathamsProfilbildet til Osl38Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til komigje69Profilbildet til johnrunProfilbildet til kajabiProfilbildet til SigvegalProfilbildet til superteddProfilbildet til YouwishProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Njord

Buffy93

@buffy93
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje