Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TheReaderProfilbildet til foresterProfilbildet til ak00nProfilbildet til veilchenProfilbildet til tinaProfilbildet til gameroslProfilbildet til shivaProfilbildet til angelica96Profilbildet til synnyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til monique tvProfilbildet til plusSProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til knny88Profilbildet til Fresia4Profilbildet til badboy1986Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ZizouProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Bimann43Profilbildet til pytagorasProfilbildet til CulprateProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til TheRose49

Buffy93

@buffy93
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje