Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Reisende40Profilbildet til AinaCdProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til henrkjarProfilbildet til LatexfunProfilbildet til synnyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til LeticiaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til maler.nProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til MannValdresProfilbildet til snirlenProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Caleron86Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ani5Profilbildet til Alexander44Profilbildet til KongenProfilbildet til mindwto

Buffy93

@buffy93
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje