Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til fadedProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til HazeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KennethR88Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ShjalomProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til komigje69Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BotanicalProfilbildet til KaisaProfilbildet til Nic94Profilbildet til shado33
Profilbildet til IngunnProfilbildet til Kas=)Profilbildet til shado33Profilbildet til jeanettekProfilbildet til MissProfilbildet til beitoProfilbildet til FinelineProfilbildet til Lars80Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til mann oslProfilbildet til Singel49

Buffy93

@buffy93
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje