Profilbildet til AndroidProfilbildet til LissaProfilbildet til bergen89Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Ramp78Profilbildet til bait69Profilbildet til RosjerProfilbildet til fadedProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TingTongProfilbildet til TuttaProfilbildet til RJProfilbildet til NjordProfilbildet til colargolProfilbildet til Silje
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Bimann43Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til joniProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til sjømannProfilbildet til temptationProfilbildet til RJProfilbildet til Reina21Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SakoProfilbildet til Mossing34Profilbildet til julieProfilbildet til shivaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Johnsen966

Buffy93

@buffy93
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Buffy93:Disse profilene har Buffy93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje