Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til agderProfilbildet til På_søkProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Klar 79Profilbildet til par_30Profilbildet til slaviProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BecksProfilbildet til gameroslProfilbildet til vickycd
Profilbildet til NyssaProfilbildet til Angel84Profilbildet til KarinagayProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Natasha93Profilbildet til hank95Profilbildet til AndyrjProfilbildet til vickycdProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SKubrickProfilbildet til stuve92Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Ingunn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje