Profilbildet til par_30Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ExodiaProfilbildet til virtuveProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HexaProfilbildet til IngunnProfilbildet til JupiterProfilbildet til DionysusProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til NannaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til HommeProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til binittedal31Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til VictorProfilbildet til Skeva91Profilbildet til LeneaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN

Bukowski69

@bukowski69
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bukowski69:Disse profilene har Bukowski69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje