Profilbildet til .tvliseProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til synnyProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til DorcasProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til JupiterProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BittenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til nafaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til xtrProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Klar 79
Profilbildet til SpindelProfilbildet til mizzyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til ArousalProfilbildet til SakoProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til synnyProfilbildet til StavangerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Anne72Profilbildet til sølProfilbildet til Niko9Profilbildet til j18elverum

Bukowski69

@bukowski69
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bukowski69:Disse profilene har Bukowski69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje