Profilbildet til LangbeinProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til IntrMannProfilbildet til MannValdresProfilbildet til julieProfilbildet til Telemann88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Oslo27Profilbildet til knny88Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Grom87Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bergen1987
Profilbildet til latino123Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Erik1337Profilbildet til jonas93Profilbildet til petzlProfilbildet til bby123Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Tony21Profilbildet til latexthingProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Jan46Profilbildet til PhenrikProfilbildet til freezinProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SissyShirley

Bullseye

@bullseye
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Bullseye:Disse profilene har Bullseye besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje