Profilbildet til DavinciProfilbildet til -MissV-Profilbildet til jonas93Profilbildet til Sonny55Profilbildet til foresterProfilbildet til beitoProfilbildet til zailoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til TearyProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til pvclove
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til LeneaProfilbildet til skurk3Profilbildet til vekten75Profilbildet til VildeeeProfilbildet til LamatryneProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til xdresserProfilbildet til faithProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til carmellaProfilbildet til C.lop14

Bullseye

@bullseye
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bullseye:Disse profilene har Bullseye besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje