Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til dp72Profilbildet til NightdiverProfilbildet til GhroltProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KaisaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MariusProfilbildet til hawe35Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til KrangleFant
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til losamantesProfilbildet til komigje69Profilbildet til RubberkingProfilbildet til kjelli77Profilbildet til 33Profilbildet til yanaProfilbildet til par_30Profilbildet til KosMusProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til golfbearProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til petrus1956Profilbildet til SigvegalProfilbildet til KoseGutt89

Bullseye

@bullseye
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bullseye:Disse profilene har Bullseye besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje