Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BittenProfilbildet til ElinesProfilbildet til AndiiProfilbildet til AnMy99Profilbildet til BullseyeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BottomProfilbildet til komigje69Profilbildet til Klara31Profilbildet til Mindy000Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til englevingerProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til BottomProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Natasha93Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til petrus1956Profilbildet til xantippeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til MM77Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Klara31Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Odin

Bullseye

@bullseye
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bullseye:Disse profilene har Bullseye besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje