Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til EvensProfilbildet til KospieProfilbildet til NataProfilbildet til jannis25Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sportfuckProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til HommeProfilbildet til pompelProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til mizzy
Profilbildet til petzlProfilbildet til vekten75Profilbildet til SvetikProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MedusaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AzathothProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til LadyStarProfilbildet til LadysmanProfilbildet til orro75Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SnæxProfilbildet til SalsaDanser`n

Bullseye

@bullseye
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bullseye:Disse profilene har Bullseye besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje