Profilbildet til BiparProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til SkårnesProfilbildet til XjanneProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til harepusenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til fridafridaProfilbildet til hawe35Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til AvalonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Frøken_sensuell1964
Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Plu2Profilbildet til Passivg19Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BiparProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til blaithinProfilbildet til Niko9Profilbildet til davidandreProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til pitt76Profilbildet til geddimannProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Ariel

burndoc

@burndoc
aktiv 1 år, 8 måneder siden
hvordan funker dette Vis
Disse profilene har besøkt burndoc:Disse profilene har burndoc besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje