Profilbildet til NallexyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til bunnyProfilbildet til røyskattaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til dogbayProfilbildet til SussProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til xdresserProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til VigdisProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til DorransProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Grom87Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til TigerProfilbildet til Softfeet

burndoc

@burndoc
aktiv 1 år, 3 måneder siden
hvordan funker dette Vis
Disse profilene har besøkt burndoc:Disse profilene har burndoc besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje