Profilbildet til 59modellProfilbildet til Jan46Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til lovebbwProfilbildet til parivestProfilbildet til .tvliseProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ingoladProfilbildet til Trh1980Profilbildet til MedusaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trond`enProfilbildet til Grom87Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Klar 79Profilbildet til agder
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Lill17Profilbildet til maritaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Jan46Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Hulder1Profilbildet til CdrypaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Floppa1Profilbildet til NordlandProfilbildet til orphans

burndoc

@burndoc
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
hvordan funker dette Vis
Disse profilene har besøkt burndoc:Disse profilene har burndoc besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje