Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NallexyProfilbildet til lalaparProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AlexsProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til TuttaProfilbildet til synnyProfilbildet til MissProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SuzProfilbildet til mannstavanger
Profilbildet til jenandProfilbildet til DjeimiProfilbildet til JiJiProfilbildet til OralProfilbildet til bergenm30Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til TordenspydProfilbildet til kennedy85Profilbildet til miss76Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bakerProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Plu2Profilbildet til NannaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Lathams

burndoc

@burndoc
aktiv 1 år, 6 måneder siden
hvordan funker dette Vis
Disse profilene har besøkt burndoc:Disse profilene har burndoc besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje