Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ErogenProfilbildet til SherylProfilbildet til Mr.XProfilbildet til johnrunProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ElleseusProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CharlesProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til faithProfilbildet til ToyenProfilbildet til MedusaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til AndyrjProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til xantippeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Crazy92Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til CharlesProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DavinciProfilbildet til mrtore

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje