Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KospieProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SussProfilbildet til Trappani89Profilbildet til pytagorasProfilbildet til 2KosProfilbildet til SherylProfilbildet til ZaxProfilbildet til vårkåtProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til KerstinVirgo
Profilbildet til NåProfilbildet til Niko9Profilbildet til SwededarterProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HebroProfilbildet til Oslo27Profilbildet til veilchenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til yanaProfilbildet til DrulProfilbildet til BabyWProfilbildet til ExosProfilbildet til BottomProfilbildet til Harstad_bi_34

buskerud

@buskerud
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje