Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til KjellarProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Cd28Profilbildet til El DiabloProfilbildet til BittenProfilbildet til zethProfilbildet til BluwProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til NordJente90Profilbildet til beitoProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Lill17Profilbildet til Passivg19
Profilbildet til FinelineProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AjscreamProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til IngunnProfilbildet til staalmannenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til BabyWProfilbildet til colargolProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til NinnaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til jeanettek

buskerud

@buskerud
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje