Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til NylongummiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til RantazticProfilbildet til kjelli77Profilbildet til StianProfilbildet til No StringsProfilbildet til TigerProfilbildet til dogbayProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til trannyboyProfilbildet til TommybProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Iren
Profilbildet til plusSProfilbildet til AnetteleProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ShineProfilbildet til Anne72Profilbildet til claireProfilbildet til sabriinaProfilbildet til GoldenProfilbildet til MelekProfilbildet til lekenergodProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til i love boysProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Leto78Profilbildet til Kaisa

buskerud

@buskerud
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje