Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AnMy99Profilbildet til guttenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til StaaleProfilbildet til leandroProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til -MissV-Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DorransProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Niko9Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til AlesioProfilbildet til Difference___Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til stuve92Profilbildet til babybooProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BecksProfilbildet til mrroyalProfilbildet til kastrdProfilbildet til MrLumar82

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje