Profilbildet til pvcloveProfilbildet til frekkis71Profilbildet til temptationProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til dewill77Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SkårnesProfilbildet til hotnoProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til mrniceguy
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til CdrypaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Difference___Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til GoldenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sweden boyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til NightdiverProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til UerfarenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Rubberking

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje