Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til swedmanProfilbildet til BjornchProfilbildet til lalaparProfilbildet til Ready4funProfilbildet til JiJiProfilbildet til KarinagayProfilbildet til lauraloveProfilbildet til TommybProfilbildet til BergenoProfilbildet til ChivasProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til vårkåtProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til DionysusProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til LadyStarProfilbildet til VictorProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AvalonProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til LookmeProfilbildet til DorcasProfilbildet til jente2011Profilbildet til fadedProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til PrettyBoyFloyd

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje