Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til NåProfilbildet til nina1992Profilbildet til Alexander44Profilbildet til AinaCdProfilbildet til GoldenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til søker sexProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til windel999Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til losamantes
Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til wille455Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GoldenProfilbildet til HebroProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Andersen89Profilbildet til godheksaProfilbildet til DrulProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til oslokosProfilbildet til vårkåtProfilbildet til AlekProfilbildet til Mr.XProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Skeva91

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje