Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til MortenBProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Angel84Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til slaviProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til -MissV-Profilbildet til blaithinProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KosMusProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til DionysusProfilbildet til MeeowProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Mr.X
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til AlesioProfilbildet til naitsProfilbildet til IronheartProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til vekten75Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til SammiProfilbildet til Merethe21Profilbildet til shaftyProfilbildet til northkickProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 år

buskerud

@buskerud
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje