Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til bamsefarProfilbildet til BottomProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Roger84Profilbildet til ElinesProfilbildet til -MissV-Profilbildet til CulprateProfilbildet til faithProfilbildet til ArousalProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Andii
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til halloisProfilbildet til sverre89Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til h_frodeProfilbildet til pytagorasProfilbildet til SKubrickProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til freezinProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Hulder1Profilbildet til lalaparProfilbildet til Dotto81

buskerud

@buskerud
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt buskerud:Disse profilene har buskerud besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje