Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DonGrisProfilbildet til harepusenProfilbildet til dp72Profilbildet til spruksProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AndroidProfilbildet til charlotee23Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SuzProfilbildet til BittenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til dewill77Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Hilde79Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Kate WProfilbildet til LathamsProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Roger84Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Bergen-nord

bwilly

@bwilly
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bwilly:Disse profilene har bwilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje