Profilbildet til afrikarProfilbildet til ElinesProfilbildet til Anne72Profilbildet til golfbearProfilbildet til kmfantProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NataProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til .LisetvProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til simonaProfilbildet til 33Profilbildet til Trudelutt
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til LangbeinProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LatexmannProfilbildet til CalaDorProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AlesioProfilbildet til CleoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til AvalonProfilbildet til BecksProfilbildet til naitsProfilbildet til KjellarProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Bistvg

bwilly

@bwilly
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bwilly:Disse profilene har bwilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje