Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til freezinProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KongenProfilbildet til HardRockProfilbildet til vårkåtProfilbildet til pia1975Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til AmpriProfilbildet til PlatinumProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til GiggSProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til EvensProfilbildet til badboy1986Profilbildet til komigje69Profilbildet til golfbearProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til bait69Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ReidarProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HexaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til troendern93Profilbildet til shiva

bwilly

@bwilly
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt bwilly:Disse profilene har bwilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje