Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DonGrisProfilbildet til davidandreProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Sonny55Profilbildet til elghodeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til ShineProfilbildet til MartinosloProfilbildet til talkmanProfilbildet til TorolavProfilbildet til VictorProfilbildet til TabbeProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JustinProfilbildet til MortenBProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Lars80Profilbildet til badboy1986Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

bwilly

@bwilly
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt bwilly:Disse profilene har bwilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje