Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til SjtProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bbck osloProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til toro60Profilbildet til synnyProfilbildet til SvetikProfilbildet til trond`enProfilbildet til dia***Profilbildet til ZaxProfilbildet til DavinciProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til guttenProfilbildet til sverre89
Profilbildet til GhroltProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SvetikProfilbildet til LokerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NordlandProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til CindyCDProfilbildet til freezinProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til stian93

chefdepomme

@byssegutt79
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt chefdepomme:Disse profilene har chefdepomme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje