Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til mizzyProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til just myselfProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til tinaProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til synnyProfilbildet til hank95Profilbildet til KristiansenProfilbildet til sabriinaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til HexaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SussProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til uzi69Profilbildet til bunnyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Just4youProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Sir John

chefdepomme

@byssegutt79
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt chefdepomme:Disse profilene har chefdepomme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje