Profilbildet til pompelProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til SammiProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til apeeassProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til LeneaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til andy1988Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SupermannProfilbildet til VigdisProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til DionysusProfilbildet til MizzyProfilbildet til 59modellProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SjtProfilbildet til IrenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til MM77Profilbildet til StavangerM60

chefdepomme

@byssegutt79
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt chefdepomme:Disse profilene har chefdepomme besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje