Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Man30303Profilbildet til JiJiProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til wille455Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til ballderProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Lill17Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til Anne72Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MariusProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MatteStProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KimmernProfilbildet til Ready4funProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til mizzyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til regntøymann

CalaDor

@calador
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje