Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SigvegalProfilbildet til VildeeeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til halloisProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Cd28Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til DonGrisProfilbildet til _riccovero_
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Buffy93Profilbildet til guttenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til JosepProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til hgsd1Profilbildet til gamerosl

CalaDor

@calador
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje