Profilbildet til NylongummiProfilbildet til AndiiProfilbildet til ErogenProfilbildet til bwillyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Jan46Profilbildet til Klar 79Profilbildet til mrtoreProfilbildet til L_KProfilbildet til Andersen89Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til NymfoWetBi
Profilbildet til JustinProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til NinnaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til JimBodenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LadyStarProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til bbck oslo

CalaDor

@calador
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje