Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BottomProfilbildet til fadedProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ValeriaProfilbildet til JosepProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Helene89Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til 2KosProfilbildet til Passivg19Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Cato1977
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SjtProfilbildet til troendern93Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KiwienProfilbildet til buskerudProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til johnrunProfilbildet til IngegardProfilbildet til StrazoProfilbildet til SakoProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Life is a game

CalaDor

@calador
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje