Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ElyProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til orro75Profilbildet til røyskattaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Ramp78Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til pellepole
Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til AlexanderProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til VictorProfilbildet til SigvegalProfilbildet til agderProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til uzi69Profilbildet til Huldra89Profilbildet til Angel84Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til NinnaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Vildeee

CalaDor

@calador
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje