Profilbildet til ElyProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til L_KProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Grom87Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til HexaProfilbildet til Shine
Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til jenandProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til yanaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MizzyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til knny88Profilbildet til GeiriProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til sweden boyProfilbildet til BBW28Profilbildet til cat68Profilbildet til MissBlackrose

CalaDor

@calador
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje