Profilbildet til Handyman40Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Singel49Profilbildet til GhroltProfilbildet til angelica96Profilbildet til plusSProfilbildet til NallexyProfilbildet til Latex44Profilbildet til Difference___Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til guttenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BjornchProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til SakoProfilbildet til MatteStProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til par_30Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til synnyProfilbildet til sjømannProfilbildet til lekenergodProfilbildet til line tvProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Cd28Profilbildet til tinaProfilbildet til GiggS

CalaDor

@calador
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje