Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til m52aProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til No StringsProfilbildet til MeeowProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til latino123Profilbildet til Oslo27Profilbildet til jannis25Profilbildet til tinaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til @nn@Profilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til JimBodenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til LeneaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til freaky2Profilbildet til toro60Profilbildet til SKubrickProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til virtuveProfilbildet til elinkoskos

CalaDor

@calador
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje