Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BergenoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til hawe35Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til latex66Profilbildet til westpar76Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til ZaxProfilbildet til HebroProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MartinosloProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til JærguttenProfilbildet til godsg1
Profilbildet til SjtProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til bwillyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til TheMissProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TigerProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til afrikar

CalaDor

@calador
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt CalaDor:Disse profilene har CalaDor besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje