Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til trisvikProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til m52aProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SherylProfilbildet til IngunnProfilbildet til petzlProfilbildet til Lill17Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til LenemorProfilbildet til Thea92
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til uzi69Profilbildet til VictorProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til lauraloveProfilbildet til RogermadsProfilbildet til kennedy85Profilbildet til leandroProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Tabbe

Caleron86

@caleron86
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Caleron86:Disse profilene har Caleron86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje