Profilbildet til MikeProfilbildet til gameroslProfilbildet til SoffiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AvalonProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til two-playfulProfilbildet til VigdisProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til bergen89Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til AlexanderProfilbildet til geddimann
Profilbildet til YongProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til simonaProfilbildet til beitoProfilbildet til XjanneProfilbildet til Ramp78Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Hemne72Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til guttenProfilbildet til dogbayProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Ninna

Caleron86

@caleron86
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Caleron86:Disse profilene har Caleron86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje