Profilbildet til *Punky*Profilbildet til stor pungProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til windel999Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AinaCdProfilbildet til kaiasoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til MrbigProfilbildet til OsloG21Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Tony21Profilbildet til Hilde79Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til SarlimeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til golfbearProfilbildet til TuttaProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Bimann43Profilbildet til SofiaTheModell

Caleron86

@caleron86
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Caleron86:Disse profilene har Caleron86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje