Profilbildet til orphansProfilbildet til Crazy92Profilbildet til TabbeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til JærguttenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til synnyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til hawe35Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LululuuProfilbildet til chipProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til SpindelProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til JaNuSProfilbildet til nord88Profilbildet til mindwtoProfilbildet til LatexmannProfilbildet til shinY_Profilbildet til BillProfilbildet til TuttaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til OralProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Anne72Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til stuve92

Caleron86

@caleron86
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Caleron86:Disse profilene har Caleron86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje