Profilbildet til m52aProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Roger84Profilbildet til Reisende40Profilbildet til nattroseProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til SoffiProfilbildet til OralProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Kas=)Profilbildet til DonGrisProfilbildet til LatexfunProfilbildet til GiggSProfilbildet til cat68Profilbildet til xantippe
Profilbildet til ScorpionProfilbildet til **WanjaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Leto78Profilbildet til OralProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til MM77Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til northkickProfilbildet til StavangerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Mr.XProfilbildet til elghodeProfilbildet til fotfetisj

Caleron86

@caleron86
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Caleron86:Disse profilene har Caleron86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje