Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til someboyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til LathamsProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til HardRockProfilbildet til freezinProfilbildet til zethProfilbildet til NannaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Hemne72Profilbildet til charlotee23
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til sjømannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til EscobarProfilbildet til orro75Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til superteddProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til MannValdresProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til maler.nProfilbildet til RockhardOslo

CandyCrush

@candycrush
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt CandyCrush:Disse profilene har CandyCrush besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje