Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NordlandProfilbildet til MelekProfilbildet til akane21Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BullseyeProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Erik1337Profilbildet til ZeroProfilbildet til ExosProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til 2KosProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til slaviProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til HardRockProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til englevingerProfilbildet til hotnoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KosMusProfilbildet til AlesioProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til dp72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til synnyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Ariel

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje