Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til 2KosProfilbildet til Tobben28Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til zethProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til NåProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Kate WProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente
Profilbildet til bby123Profilbildet til LadysmanProfilbildet til leandroProfilbildet til Slappen72Profilbildet til LookmeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til agderProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til simonaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til h_frodeProfilbildet til brollProfilbildet til BittenProfilbildet til ani5Profilbildet til Natasha93

C.lop14

@carlos
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt C.lop14:Disse profilene har C.lop14 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje