Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BiTrineProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til northkickProfilbildet til NordlandProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til AfroManProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til .tvliseProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KWGProfilbildet til ArousalProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Siba44Profilbildet til Manimal
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Lill17Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til mizzyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TearyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ani5Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Tony21Profilbildet til SjtProfilbildet til Bullseye

C.lop14

@carlos
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt C.lop14:Disse profilene har C.lop14 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje