Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til sluggernProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SarlimeProfilbildet til MortenBProfilbildet til faithProfilbildet til Hilde79Profilbildet til harepusenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til henrkjarProfilbildet til ingoladProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til DionysusProfilbildet til TingTongProfilbildet til LeticiaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til synnyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til fadedProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til agderProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til PhenrikProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til NATURISTEN

C.lop14

@carlos
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt C.lop14:Disse profilene har C.lop14 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje