Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til jarlemannProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Andersen89Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MarwinProfilbildet til sverre89Profilbildet til AvalonProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Helene89Profilbildet til leandroProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KosMusProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til AsveigProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Jan46

C.lop14

@carlos
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt C.lop14:Disse profilene har C.lop14 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje