Profilbildet til brollProfilbildet til line tvProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MoaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til SuzProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Android
Profilbildet til SnæxProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KimmernProfilbildet til HardRockProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til sverre89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til dp72Profilbildet til Mass SageProfilbildet til i love boysProfilbildet til just myselfProfilbildet til orro75Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til jente2011Profilbildet til 2Kos

C.lop14

@carlos
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt C.lop14:Disse profilene har C.lop14 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje