Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til XL KukkProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til colargolProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til trond`enProfilbildet til SvantepriProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til freaky2Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til slavi
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BullseyeProfilbildet til mark04Profilbildet til bunnyProfilbildet til DavinciProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til *Punky*Profilbildet til m52aProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Ayakachan

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje