Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til DonGrisProfilbildet til sluggernProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til stuve92Profilbildet til MarwinProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til simonaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til OsloG21Profilbildet til engenanja
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til latexthingProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til AmpriProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Lica89Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til julieProfilbildet til LåtteProfilbildet til Bjornch

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje