Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til RosjerProfilbildet til bergen89Profilbildet til kastrdProfilbildet til lalaparProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til knny88Profilbildet til sabriinaProfilbildet til pompelProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til nattroseProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til kastrdProfilbildet til RantazticProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til VigdisProfilbildet til NordlandProfilbildet til Ramp78Profilbildet til sverre89Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til CulprateProfilbildet til julie

carmella

@carmella0241
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt carmella:Disse profilene har carmella besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje