Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Tine cdProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ZaxProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til knny88Profilbildet til RixnProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Julie00Profilbildet til VigdisProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til sexworker202Profilbildet til MizzyProfilbildet til cruisefrøkna
Profilbildet til NinnaProfilbildet til hank95Profilbildet til AyakachanProfilbildet til jan50Profilbildet til SiljeProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Caleron86Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Handyman31Profilbildet til AngelManProfilbildet til leandroProfilbildet til MidasProfilbildet til love one anotherProfilbildet til angelica96

carmella

@carmella0241
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt carmella:Disse profilene har carmella besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje