Profilbildet til SjtProfilbildet til m52aProfilbildet til ValeriaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Bimann43Profilbildet til GhroltProfilbildet til DodraugenProfilbildet til TheMissProfilbildet til pitt76Profilbildet til VictorProfilbildet til miss76Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Cato1977Profilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til leandroProfilbildet til SjtProfilbildet til latex66Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til MissProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til AlexanderProfilbildet til LatexfunProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til KatherineProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til DetteErMeg
  • 2 år, 2 måneder siden

    carmella

    carmella ble et registrert medlem 2 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje