Profilbildet til Haakon92Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til kmfantProfilbildet til Anne72Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Grom87Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Hulder1Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til KosMusProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NannaProfilbildet til latexthing
Profilbildet til dp72Profilbildet til carogirlProfilbildet til Oslo27Profilbildet til CdrypaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til JosepProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til nafaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bby123Profilbildet til geddimannProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til faithProfilbildet til frodes_tr.heim
  • 2 år, 2 måneder siden

    carmella

    carmella‘s profil ble oppdatert 2 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje